Stichting Jong Borstkanker

In 2011 richtte ik de Stichting Jong Borstkanker op. Wij zijn er voor en wordt gerund door jonge vrouwen met borstkanker. We bieden jonge vrouwen de mogelijkheid om in contact te komen met leeftijdsgenoten met borstkanker.  We gaan voor hen opzoek naar een lotgenote in een soortgelijke situatie. Daarnaast bieden we doelgerichte informatie voor jonge patiënten en hun naasten.

Op de website, Facebook, Twitter en Instagram delen we recente informatie en verwijzen we naar handige websites.

Tot slot organiseren we af en toe een lotgenotenbijeenkomst. Het ontmoeten van jonge vrouwen met borstkanker tijdens een ontspannen sfeer en gedurende een leuke activiteit staat hierbij centraal.

Als jouw wereld stil komt te staan

Ik heb het boekje ‘Als jouw wereld stil komt te staan…’ geschreven voor jonge vrouwen met borstkanker. In dit boekje worden antwoorden gegeven op diverse onderwerpen die met borstkanker te maken hebben. Dit en nog andere producten hebben we speciaal voor jonge vrouwen met borstkanker ontwikkeld. Kijk op de website van Jong Borstkanker voor meer informatie of het bestellen van het boekje.

Lotgenotencontact

Wat naast coaching ook heel fijn kan zijnen jou kan helpen in deze moeilijke periode is lotgenotencontact. In contact komen met een leeftijdsgenoot met borstkanker kan via de website van de stichting. Nadat je je hebt aangemeld gaan we voor je opzoek naar een lotgenote in een soortgelijke situatie en brengen we jullie met elkaar in contact.