Hoe werk ik?

Tijdens het eerste gesprek verkennen we de reden waarom je contact hebt gezocht. Vervolgens kijken we of er een klik is en je door wilt gaan met het traject. Ik stel een persoonlijk plan op en maak een inschatting van het aantal gesprekken dat er zal volgen.

We bepalen samen hoe we verder vormgeven aan het traject. Wat heb jij nodig en waar voel jij je prettig bij? Tijdens coaching kun je gebruik maken van verschillende werkvormen zoals wandelen, creatieve werkvormen of schrijven.

"Coaching kan plaatsvinden door middel van gesprekken, maar ook met behulp van andere werkvormen. Samen onderzoeken we wat het beste bij jou past."

Wandelen

Ben jij bijvoorbeeld iemand, die het moeilijk vindt om stil te zitten? Of wordt jij gespannen van een gesprek aan tafel? Of vindt jij het gewoon fijn om je gedachten te ordenen in de buitenlucht? Dan is wandelen tijdens het coachen mogelijk wat voor jou.

Creatieve werkvormen

Ben jij juist heel cognitief ingesteld? Heb je alles al geanalyseerd, voordat je bij mij komt? En toch kom je geen stap verder? Dan kunnen we ervoor kiezen om een creatieve werkvorm in te zetten. Even uit je hoofd en de analyse, om weer bij je gevoel te kunnen komen.

Schrijven

Ben jij geen spreker? Duurt het altijd even, voordat je je antwoord hebt geformuleerd? Heb je tijd nodig in een gesprek? Of praat jij juist graag en veel, maar ben je doodmoe na een intensief gesprek? Misschien is schrijven wat voor jou.

Online

Coaching via Skype, Zoom of Teams is uiteraard ook mogelijk. Afstand hoeft dus geen belemmering te zijn.

“Coaching kan plaatsvinden door middel van gesprekken, maar ook met behulp van andere werkvormen. Samen onderzoeken we wat het beste bij jou past.”

Tarieven

Het kennismakingsgesprek is gratis, mits je een coachtraject start.
Vanaf het tweede gesprek is het tarief 90 euro per uur.

Maak een afspraak

NB: Indien het particuliere tarief voor een obstakel vormt, kan er betaald worden in termijnen indien afgesproken of neem telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken.